Contract- en bemiddelingsmogelijkheden

 
 
 

We hebben verschillende contract- en bemiddelingsvormen ontwikkeld zodat iedereen kan kiezen welke vorm het meest geschikt is. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en doelstellingen zullen we je graag adviseren bij je beslissing.

Werving- en selectie

Voor professionele ondernemingen en instellingen bemiddelt  Carrera Recruitment BV voor vaste banen binnen de techniek en het kantoorsegment. Het zijn functies met goede vooruitzichten, waarin eigen verantwoordelijkheid, technische en persoonlijke uitdaging, collegialiteit en toekomstperspectief sleutelwoorden zijn. Aan de hand van jouw wensen matchen wij één of meerdere interessante werkgevers. Klikt het bij een nadere kennismaking, dan begeleiden wij je bij de contractbesprekingen. Vervolgens treedt je direct bij onze opdrachtgever in dienst. Het bij de functie passende salaris en emolumenten is marktconform en is gebaseerd op opleiding, leeftijd, kennis en ervaring. De bemiddeling heeft dus als doel het verkrijgen van een vast contract bij onze opdrachtgever.

Vast dienstverband bij Carrera Recruitment BV

Een alternatief op bovengenoemde contractvorm is een vast contract bij onze organisatie. Wij hebben intern ook mogelijkheden voor jonge, ambitieuze werknemers die deel uit willen maken van de vaste medewerkers van Carrera. Met de zekerheid van een vast dienstverband werk je projectmatig bij verschillende opdrachtgevers. Je bent een voorbeeld voor anderen en je krijgt een optimale begeleiding, trainingen, cursussen en een bonusregeling. Nu combineer je maximale zekerheid in arbeidsvoorwaarden met maximale afwisseling in werkervaring!

Detacheren

Wil je verdergaande afspraken, dan adviseren wij doorgaans de detacheringsformule. In een detacheringscontract kunnen we allerlei aspecten vastleggen. Bijvoorbeeld de werkperiode en opzegtermijn, maar bijvoorbeeld ook carrière- en scholingsafspraken. Kortom, binnen een kader van wederzijdse verplichtingen biedt een detacheringscontract vele mogelijkheden.

Projectmatig werk

Daarnaast biedt Carrera Recruitment BV ook tijdelijke functies, waarbij bijvoorbeeld voor een periode van een half jaar of langer, uiteenlopend werk verricht wordt voor diverse opdrachtgevers. Dit is een goede manier om in verschillende "keukens" te kijken en zodoende een brede ervaring op te doen. Indien de mogelijkheid zich voordoet kan de projectmedewerker na afloop van zo'n periode beslissen om bij de opdrachtgever van Carrera Recruitment BV een (vast) dienstverband aan te gaan. Dit wordt ook wel de uitzendformule genoemd. Zowel voor jou als voor de opdrachtgever geldt namelijk nauwelijks een opzegtermijn. Het bij de functie passende salaris is marktconform en is gebaseerd op opleiding, leeftijd, kennis en ervaring.

Studiecontract

Je gaat de opleiding van jouw keuze volgen (eventueel in samenspraak met je toekomstige werkgever) en de contractduur wordt afgestemd op je opleidingsduur. Op deze manier combineer je het studeren en werken in de praktijk.

 

 
 
 
Specialisme
 
Volg ons op
Facebook
Twitter
Linkedin
 
 
Contact Informatie
Houtzaagmolen 109
2986 GE Ridderkerk
0180 - 422585
info@carrerarecruitment.nl
 
 
Copyright © 2013 Carrera Recruitment BV. All rights reserved. Made by Smart FMS
SitemapDownloadsAlgemene voorwaardenDisclaimer