Carrera verrast klanten met gepast zomercadeau !

Carrera verrast klanten met gepast zomercadeau !

Codorníu is een van Spanje's vooraanstaande cava producenten. Een Cava van Codorníu is niet zo maar een wijn maar een Spaanse mousserende wijn.
De strikte kwaliteitscontrole en de perfecte bereidingswijze garanderen een uniek product van de allerhoogste kwaliteit, net zoals Carrera.

Wij hebben voor deze fles Cava gekozen omdat Carrera in het Spaans “carrière” betekent en omdat Codorníu een Spaanse mousserende wijn is die producten van de allerhoogste kwaliteit levert voelen wij een gelijkenis met deze mooie fles.
Wij bieden ook een uniek product aan, namelijk kandidaten van de allerhoogste kwaliteit! Onze dienstverlening is ook van hoog niveau en zodoende zien wij veel gelijkenis.

In de zomerperiode zijn wij met deze fles Cava (Anna de Codorníu) bij onze klanten op bezoek geweest. In deze klantbezoeken stond de zomer en de samenwerking met Carrera centraal.

Bij Carrera vinden we persoonlijk contact met kandidaten belangrijk, maar ook de klant staat centraal. Tijdens de bezoeken hebben we net weer even wat meer tijd gehad om elkaar rustig en goed te woord te staan. We zien ook een toenemende vacatures bij onze klanten en inmiddels zijn er al vacatures door ons vervuld.


Het was een groot succes ! Klik hier voor het artikel

prosecco1

Terug naar nieuws
 
 
Specialisme
 
Volg ons op
Facebook
Twitter
Linkedin
 
 
Contact Informatie
Houtzaagmolen 109
2986 GE Ridderkerk
0180 - 422585
info@carrerarecruitment.nl
 
 
Copyright © 2013 Carrera Recruitment BV. All rights reserved. Made by Smart FMS
SitemapDownloadsAlgemene voorwaardenDisclaimer