Quality Payroll is gelanceerd!

Vanaf 1 april 2015 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een payroll service. Vanaf nu is ons dienstenpakket dus nog completer en kunnen we ook voorzien in de huidige toestroom van payrollactiviteiten. Quality Payroll is ontstaan door de toenemende vraag naar payrolling van onze bestaande relaties. Tevens is de wetgeving aangepast, waardoor payrolling voor veel bedrijven steeds interessanter wordt. Opdrachtgevers kunnen tot 5,5 jaar personeel flexibel inzetten via het payrollbedrijf. Aangezien dit een ander specialisme is dan recruitment, hebben we gekozen dit onder een andere label onder te brengen.

Door middel van een modern salarisverwerking kunnen wij snel en efficiënt personeel verlonen. We hanteren gunstige tarieven en interessante kortingsstaffels bij meerdere medewerkers. Quality Payroll staat voor kwaliteit van de dienstverlening. Onze aanpak is gericht op persoonlijk contact en ondanks het flexibele karakter, zien wij de kandidaten nog steeds al belangrijkste kapitaal voor onze opdrachtgever.

Bij payrolling zijn er geen wervingskosten, omdat de kandidaat door de opdrachtgever zelf wordt aangebracht. De kosten zijn gebaseerd op kosten van de verloning en de serviceverlening van ons bedrijf. Opdrachtgevers profiteren van de meest flexibele vorm van inzetten van personeel en betalen bijvoorbeeld niet bij verlof of ziekte.
Juridisch gezien zit een medewerker die via payrolling wordt ingezet, in dienst bij Qualtiy Payroll. Er moet echter wel gelet worden op het arbeidsverleden van de werknemer om te bepalen in welke fase de kandidaat kan en moet worden verloond.

Quality Payroll is verantwoordelijk voor de juiste afdracht van de belasting, het verzorgen van de loonstroken en jaaropgaven, uitbetalen van vrije dagen, vakantiegeld en bijzonder verlof. Wij worden jaarlijks gecontroleerd door de gecertificeerde instanties inzake de NEN 4400 norm, VCU en naleving van de NBBU CAO en inlenersbeloning.
Verder verzorgen wij de evaluatie, en het zorgen voor een optimale personeelszorg .

Wij zijn verantwoordelijk voor het voeren van de juiste personeelsadministratie en controle op alle benodigde documenten. In sommige gevallen hebben wij hier wel de medewerking nodig van de medewerker of onze opdrachtgever. Uiteraard is het belangrijk om dit proces goed te begeleiden en dit begint met een persoonlijk kennismaking om alle factoren en facetten van deze dienstverlening vooraf door te spreken. We zien dan ook een afspraak met plezier tegemoet om de eventuele vragen of onduidelijkheden te bespreken.

Terug naar nieuws
 
 
Specialisme
 
Volg ons op
Facebook
Twitter
Linkedin
 
 
Contact Informatie
Houtzaagmolen 109
2986 GE Ridderkerk
0180 - 422585
info@carrerarecruitment.nl
 
 
Copyright © 2013 Carrera Recruitment BV. All rights reserved. Made by Smart FMS
SitemapDownloadsAlgemene voorwaardenDisclaimer